Ha egy kis időre kilépnél a vacakságok, rémhírek, gondok és problémák erdejéből, nézz be ide és töltődj fel a napos oldalon!

Ó, tudod, hogy van ez…
Vannak bosszantó ügyek
Mik sokszor feldühítenek
Olykor esküdözöl, olykor átkozódsz
Az élet mócsingjain rágolódsz…
Csak…
Nézd az élet napos oldalát!
Mindig az élet napos oldalát!”

Eric Idle slágere személyes himnuszom. Kedvenc jelenetem a Brian élete c. filmből az ikonikussá vált zárójelenet. Annyi életöröm és abszurditás van benne, mint az életemben.

Simon-Németh Livia vagyok, az oldal szerkesztője. Kőszegen élek családommal, hétköznapokon az autóiparban dolgozom. Totálisan átlagos gyermek-és férjszámmal, kinézettel és kapcsolatrendszerrel rendelkező nő vagyok, csak abban térek el az országos átlagtól, hogy optimizmus-adagból több jutott nekem. Az élet pár fricskával engem is megkínált már, azonban derűs szemléletemmel és a pozitív pszichológia eszközeivel jóval könnyebben állom a kihívásokat. Az oldalt kikapcsolódásként hoztam létre hobbi céllal, írásaimmal szeretném az optimista életszemléletet átadni az olvasóknak.

Olyan buborékot szeretnék létrehozni a világhálón, ahol nem esik szó aktuálpolitikáról, negatív hírekről, pletykákról, pillanatemberekről, panaszkodásról. Cserébe szeretnék bemutatni számomra példaértékű kezdeményezéseket, történeteket, embereket, megmutatom a számomra izgalmas hazai és külföldi helyeket, tájakat. Igyekszem összegyűjteni az optimista látásmód eszközeit, technikáit, és mind több emberrel megláttatni, hogy a pohár az pont félig van, de épp elég a boldogsághoz.

Szívesen veszem, ha kapcsolatba lépsz velem az alábbi csatornák valamelyikén:

email: liv4blog(kukac)gmail(pont)com

Facebook: naposoldal.net

Instagram: naposoldal_net